Nyt tag og tagrenovering

Nyt tag Odense, Fyn

Nyt tag i Odense og på hele Fyn – Vi tilbyder udskiftning af dit gamle tag

CAJSØ Tømrer & Snedker ApS i Tommerup står altid klar til at hjælpe med et nyt tag af høj kvalitet.
Vores tilgang er altid en grundig vejledning af kunden. Det gælder både i forhold til valg af materiale, opbygning m.m.

Hos CAJSØ Tømrer & Snedker ApS forstår vi, at et tag er mere end blot beskyttelse mod vejret. Det er også en vigtig del af dit hjems udseende og værdi.

Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af materialer, herunder f.eks. skifer, tegl, beton, stålplader og bæredygtige grønne sedum tage. Så kan du vælge det, der bedst matcher dit hjem og dine præferencer.

Vil du ringes op?

Tagrenovering og tagreparation til en konkurrencedygtig pris – Renovering af dit tag udført af eksperter

Er dit tag begyndt at vise tegn på slid eller skade? Vores tømrerfirma specialiserer sig i tagreparation og tagrenovering i Odense og på hele Fyn.

Vi er her for at sikre, at dit tag er sikkert, holdbart og ser godt ud. Vi forstår vigtigheden af et velfungerende tag for dit hjem og tilbyder derfor omfattende tagløsninger til konkurrencedygtige priser. Vores tagpakke inkluderer totalløsninger, hvor vi i samarbejde med leverandør tilbyder mange års garanti.

Er der tale om mindre problemer, et hul der skal lappes eller andet som forholdsvis nemt kan genoprettes? Så vil en tagreparation ofte være en fin løsning – og til en fornuftig pris.

Professionelt tagarbejde – Vi tilbyder kvalitet og godt håndværk og har mere end 25 års erfaring i branchen.

Vores firma specialiserer sig i professionelt tagarbejde, hvor vi fokuserer på kvalitet og solidt håndværk samt den korrekte rådgivning.

Vi sikrer, at hvert tag ikke bare er robust og vejrbestandigt, men også visuelt tiltalende, for at give dit hjem den bedste beskyttelse og værdi.

Det er vigtigt at tænke æstetik ind, når man overvejer udskiftning af taget. Vi har mere en 25 års erfaring med tagarbejde. Det betyder også, at vi kan give netop den rådgivning du har brug for, for at opnå det bedste resultat.

5 gode grunde til at få lagt et nyt tag

Der er mange gode grunde til at få udskiftet taget. Nedenfor har vi listet 5 gode grunde til at få et nyt tag.

  1. Forbedret energieffektivitet pga. bedre isolering på loftet.
  2. Mindre vedligeholdelse.
  3. Du får ofte et bedre indeklima.
  4. Det kan nogle gange give et bedre energimærke.
  5. Et nyt tag øger ofte boligens værdi.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på et nyt tag kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer såsom tagets størrelse, valg af materialer, kompleksiteten af tagkonstruktionen, og eventuelle ekstra arbejde, som isolering eller installation af tagvinduer. Derudover har højden naturligvis også betydning, da et højere hus i flere etager kræver ekstra stilladsarbejde.
Hvis der skal laves ovenlysvinduer eller monteres en kvist, har det ligeledes også indvirkning på prisen.
Vi kommer gerne med en uforpligtende pris på udskiftning af dit tag.

Hvad koster et nyt tag pr. m2?

Prisen per kvadratmeter for et nyt tag varierer ligeledes baseret på de anvendte materialer og kompleksiteten af opgaven. Almindelige materialer som tagsten eller tagplader kan have forskellige priser alt efter om der er tale om betontagsten, glaserede tagsten, ædelengoberede tagsten (med mindre genskin end glaseret), eller et ståltag.
Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

Vi lægger nyt tag i Odense og omegn, samt på resten Fyn til en god pris – Vi er også rigtig gode til nyt tag på 70´er huse og mansardtage ligegyldigt hvilken type hus, kan vi levere et fantastisk stykke arbejde til konkurrence dygtige priser

Husets værdi kan øges væsentligt med et nyt tag. Samtidig kan det også ses på varmeregningen, grundet kravene om efterisolering ved nye tage.

Vi er specialister i at lægge nye tage både på helt ”almindelige” villaer, men også på f.eks. gamle 70’er huse med mansardtag eller andre mere specielle tagkonstruktioner. Med vores erfaring inden for taglægning kan du være sikker på, at dit nye tag vil blive lagt med stor omhu og præcision samt en flot finish.

Vi har hjulpet kunder med et nyt tag på specielle arkitekttegnede 60’er og 70´er huse i Odense og mange andre steder på Fyn. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med alle andre typer boliger uanset årstal.

Så uanset om du bor i Odense, omegnen eller et andet sted på Fyn, er vi klar til at hjælpe dig med dit nye tagprojekt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på nyt tag i Odense og hele Fyn – Her får du altid en god pris på udskiftning af tag

Overvejer du at udskifte til et nyt tag? Eller er der måske nogle mindre problemer, som trænger til en tagreparation? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.
Du kan ringe på tlf. 30 33 36 08 eller skrive til os gennem vores kontaktformular.
Vi kommer meget gerne med et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.
Vi har bl.a. udført opgaver med tagarbejde i Odense, Tommerup, Vissenbjerg og Aarup – men vi arbejder også på resten af Fyn.